Θα θέλατε μέσα σε 15 λεπτά να εξασφαλίσετε τη μακροχρόνια επιτυχία της επιχείρησής σας;

  1. Απαντήστε στις 100 ερωτήσεις του τεστ που αφορούν σε 10 τομείς της επιχείρησής σας. Στα χέρια σας έχετε ένα στοχευμένο διαγνωστικό εργαλείο που εντοπίζει με ακρίβεια τους τομείς της επιχείρησής σας που λειτουργούν ομαλά αλλά και αυτούς που εμποδίζουν την ανάπτυξή της.
  2. Κάντε το πρώτο βήμα για να αντιληφθείτε τις περιοχές που πραγματικά, και όχι φαινομενικά, δημιουργούν προβλήματα στην επιχείρησή σας.

Απευθύνεται σε όσους από εσάς διαθέτετε μία επιχείρηση ή απλά την διοικείτε. Μπορείτε να συμπληρώσετε το τεστ,  όποιο και αν είναι το μέγεθος ή η μορφή της επιχείρησής σας.

Κατά τη συμπλήρωση του τεστ, είναι σημαντικό να έχετε στο νου σας την τωρινή κατάσταση που επικρατεί στην επιχείρησή σας. Για να αποκτήσετε περισσότερο ακριβή αποτελέσματα απαντήστε στις ερωτήσεις λαμβάνοντας υπόψη το πως νιώθετε αυτήν την περίοδο και όχι πως θα επιθυμούσατε να λειτουργεί η επιχείρησή σας ιδανικά ή πως νιώθατε στο παρελθόν.

  • Το [ΝΑΙ] σημαίνει ΣΥΜΦΩΝΩ ή ΒΑΣΙΚΑ ΝΑΙ.
  • Το [ΙΣΩΣ] σημαίνει ΑΒΕΒΑΙΟΣ, ΙΣΩΣ, ούτε ΝΑΙ ούτε ΟΧΙ.
  • Το [ΌΧΙ] σημαίνει ΔΙΑΦΩΝΩ, ΟΧΙ ή ΚΥΡΙΩΣ ΟΧΙ.

Απαντήστε στις ερωτήσεις βασιζόμενοι στο κύριο προϊόν ή υπηρεσία που παραδίδετε. Χρειάζεστε 15 λεπτά περίπου για να συμπληρώσετε το τεστ.

Στη συνέχεια, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας παρουσιάσουμε την ανάλυση μας δίχως χρέωση προτείνοντάς σας ορισμένους έξυπνους τρόπους και τεχνικές για να ενδυναμώστε άμεσα τα θετικά σημεία και να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα αρνητικά.

Το γράφημα του τεστ θα σας αποσταλλεί στο email σας μόλις ολοκληρώσετε την συμπλήρωσή του.

Είναι σημαντικό να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία στα παραπάνω πεδία για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για την επιχείρησή σας.

Τέλος, σε περίπτωση που είστε ιδιοκτήτης δύο ή περισσότερων επιχειρήσεων, συμπληρώστε διαφορετικά τεστ για την καθεμία από αυτές.