Φιλοσοφία / Σκοπός

Ο σκοπός της Business Coaching Lab είναι:

  • Να παρέχει αποδοτικές και επικερδείς συμβουλευτικές υπηρεσίες με επαγγελματική συνέπεια στους επιχειρηματίες.
  • Να φροντίζει για μοναδική εξυπηρέτηση στους πελάτες της.
  • Να παραδίδει εξαιρετικές υπηρεσίες συμβουλευτικής καθοδήγησης προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών της.
  • Να παραδίδει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση ιδιοκτητών σχετικά με βέλτιστες τεχνικές και μεθόδους σε τομείς όπως μάρκετινγκ, πωλήσεις, οργάνωση και διοίκηση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.
  • Να παρέχει εξειδικευμένα προγράμματα συμβουλευτικής καθοδήγησης που βελτιώνουν αποτελεσματικά τις ανεπιθύμητες καταστάσεις των πελατών της ώστε να συμμετέχουν περισσότερο ενεργά στην ζωή.
  • Να δημιουργεί μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία που θα μεριμνά και θα υποστηρίζει ενεργά το προσωπικό και τους συνεργάτες της.
  • Να δημιουργεί ένα ασφαλές και ηθικό περιβάλλον.

Η φιλοσοφία μας δεν είναι απλώς να βρούμε λύσεις για τον επιχειρηματία πετυχαίνοντας επιφανειακές διορθώσεις και «μπαλώματα». Τον βοηθάμε αποτελεσματικά να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του μόνος του, μαθαίνοντας και εκπαιδεύοντας τον με συνέπεια υποδεικνύοντάς του τρόπους με τους οποίους μπορεί να χειριστεί οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην επιχείρησή του.

Χρησιμοποιούμε μια πολύ συγκεκριμένη μεθοδολογία εκπαίδευσης και συμβουλευτικής καθοδήγησης η οποία εφαρμόζεται σε πάρα πολλά κράτη στον κόσμο.

Η επιχείρησή σας είναι το σώμα σας. Εσείς είστε το μυαλό. Όπως ένας άνθρωπος έχει το σώμα του και το μυαλό του, έτσι αντίστοιχα και στις επιχειρήσεις ο ιδιοκτήτης/επιχειρηματίας είναι το μυαλό της επιχείρησης και η επιχείρηση είναι το σώμα του. Επομένως, όσο περισσότερα σωστά δεδομένα και γνώση έχετε ως επιχειρηματίας, τόσο καλύτερα μπορείτε να ελέγξετε και να κατευθύνετε την επιχείρησή σας προς την πορεία που επιθυμείτε.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μια επιχείρηση βελτιώνεται εσωτερικά, ξεκινώντας καταρχήν από την βελτίωση και την ενίσχυση του επιχειρηματία.

Ως σύμβουλοι επιχειρήσεων θέλουμε να σας βοηθήσουμε να έχετε μια πιο κερδοφόρα επιχείρηση και να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να απολαύσετε τον τρόπο ζωής που ονειρεύεστε. Μια πετυχημένη επιχείρηση μπορεί να προσφέρει στον καθένα αυτό που επιθυμεί.

Ενδοεταιρική εκπαίδευση Τεχνολογίας Μελέτης | Alianthos Garden

Η τεχνολογία μελέτης είναι το σπουδαιότερο εφόδιο που έχω προσφέρει στον εαυτό μου. Επιτέλους, στα 50 μου χρόνια ανακάλυψα ότι υπάρχει τρόπος να...

Ενδοεταιρική εκπαίδευση | Alianthos Garden

Γράφοντας σε χαρτί τα θετικά μου και τα αρνητικά μου σημεία ανακάλυψα ότι μόνο γράφοντας κατανοείς πόσα και ποια είναι. Με το θέμα κοινωνικά και...

Ενδοεταιρική εκπαίδευση | Tsakalidis Labs

Η εκπαίδευση λειτούργησε σωστά ως προς την ενημέρωση πάνω στη συνεργασία και στα συναισθήματα καθώς και τη λειτουργική επικοινωνία μεταξύ εμού και...

Μάνος Β.

Το πρόγραμμα συμβούλευσης της Business Coaching Lab με βοήθησε να κατανοήσω καλύτερα τη λειτουργία της επιχείρησής μου, τον τρόπο και τα βήματα με...

Μάκης Μ.

Αγαπητέ Σέργιε, με τις ακόλουθες γραμμές θα ήθελα, παρόλο το νεαρό της γνωριμίας και συνεργασίας μας, να σε ευχαριστήσω με πραγματική ειλικρίνεια...