Συνεργάτες

Επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τους συνεργάτες μας για όλο το φάσμα των συμβουλευτικών υπηρεσιών που προσφέρουμε. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και έτσι παραδίδουμε ποιοτικές υπηρεσίες συμβουλευτικής καθοδήγησης στον επιχειρηματία, στοχεύοντας στα αποτελέσματα που από κοινού έχουμε θέσει και στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη μας.

New Era Management
Ο Patrick Valtin είναι διεθνούς φήμης σύμβουλος και εκπαιδευτής που ειδικεύεται στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των επιχειρήσεων και στην αξιολόγηση ανθρώπινου δυναμικού. Έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 75.000 άτομα σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο και έχει επιβλέψει την αξιολόγηση 20.000 υποψηφίων για 4.000 πελάτες.

Έχει συμβουλεύσει και εκπαιδεύσει ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε θέματα πωλήσεων, διοίκησης, στρατηγικών Marketing, επιχειρησιακών στρατηγικών, προσλήψεων, οικονομικής ευημερίας και οργάνωσης. Είναι πρόεδρος των εταιρειών New Era Management, M2-TEC USA και U-MAN BELGIUM και συγγραφέας των βιβλίων The NEW ERA $ELLING System, The RECRUTECH System, The O.S.T. – Organizational Survival test και NO-FAIL-HIRING™ System.

Ideas-FreeBoss
Ο Marc de Turck είναι ένας διάσημος, διεθνής σύμβουλος επιχειρήσεων και εκπαιδευτής, ο οποίος έχει εργαστεί για την Ευρωπαϊκή Ένωση, σε συμβουλευτικά προγράμματα χρηματοδοτούμενα από την Ε.Ε. στο Βέλγιο, την Βουλγαρία, και την Αλγερία.

Ο ίδιος έχει συμβουλεύσει πάνω από 450 κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη, ενώ έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 12.000 κυβερνητικούς αξιωματούχους και ηγέτες επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί σε διάφορα χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση προγράμματα. Ένα από τα τελευταία του έργα ήταν να αναλάβει επικεφαλής της ομάδας σχεδίου εκσυγχρονισμού της βουλγαρικής κρατικής διοίκησης.

Είναι ιδιοκτήτης της διεθνούς εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων «IDEAS – FreeBOSS», η οποία εδρεύει στο Βέλγιο. Έχει αρκετούς συνεργάτες σε όλη την Ευρώπη και δραστηριοποιείται σε αυτή παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, σεμινάρια, εκπαίδευση καθώς και προγράμματα συμβουλευτικής καθοδήγησης σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στα παρακάτω θέματα: Στρατηγική συμβουλευτική, ρύθμιση επιχειρηματικών στόχων και ηγεσία, σχεδιασμός και οργάνωση επιχείρησης, κίνητρα και επικοινωνία, διαχείριση ανθρώπινων πόρων, πρόληψη συγκρούσεων, πωλήσεις και μάρκετινγκ, χρηματοοικονομικός σχεδιασμός, διαχείριση επενδύσεων κ.α.

Φοβερά Προστασία Α.Ε
Η Φοβερά Προστασία Α.Ε μέσα από πολυετή δραστηριοποίηση, κατέχει σήμερα μια σημαντική θέση  στο χώρο των εταιριών που παρέχουν Λογιστικές, Φοροτεχνικές, Μισθοδοτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες.

Από την αρχή της ίδρυσης της, η Φοβερά Προστασία Α.Ε. είχε ένα στόχο, να παρέχει στους πελάτες της ολιστική υποστήριξη, με τρόπο ενεργό και αποτελεσματικό. Ειδικά στη σημερινή εποχή, οι άνθρωποι στη Φοβερά Προστασία αντιλαμβάνονται ότι ο επιχειρηματίας δεν έχει χρόνο, το αντίθετο ο χρόνος του είναι πολύ περιορισμένος και πρέπει να τον δαπανά στην κύρια ασχολία του, η οποία είναι να λειτουργεί την επιχείρηση του με τέτοιο τρόπο ώστε να μεγαλώνει η κερδοφορία του!

Έτσι με τον καιρό ανέπτυξαν και σήμερα παρέχουν υπηρεσίες όπως η  λογιστική υποστήριξη, ο φοροτεχνικός σχεδιασμός, η έκδοση μισθοδοσίας, η οργάνωση & διοίκηση προσωπικού, η εκπαίδευση προσωπικού & επιχειρηματία,  η κοστολόγηση προϊόντων & υπηρεσιών, παραδίδουμε οικονομοτεχνικές μελέτες βιωσιμότητας, αποτίμησης, επιχειρηματικών σχεδίων κτλ, ασχολούμαστε ενεργά με προγράμματα ΕΣΠΑ, καθώς και  όλων των ειδών τα επιδοτούμενα προγράμματα που δίνουν όφελος σε μια επιχείρηση και βοηθούν στην υλοποίηση των στόχων της.

 

Ενδοεταιρική εκπαίδευση Τεχνολογίας Μελέτης | Alianthos Garden

Η τεχνολογία μελέτης είναι το σπουδαιότερο εφόδιο που έχω προσφέρει στον εαυτό μου. Επιτέλους, στα 50 μου χρόνια ανακάλυψα ότι υπάρχει τρόπος να...

Ενδοεταιρική εκπαίδευση | Alianthos Garden

Γράφοντας σε χαρτί τα θετικά μου και τα αρνητικά μου σημεία ανακάλυψα ότι μόνο γράφοντας κατανοείς πόσα και ποια είναι. Με το θέμα κοινωνικά και...

Ενδοεταιρική εκπαίδευση | Tsakalidis Labs

Η εκπαίδευση λειτούργησε σωστά ως προς την ενημέρωση πάνω στη συνεργασία και στα συναισθήματα καθώς και τη λειτουργική επικοινωνία μεταξύ εμού και...

Μάνος Β.

Το πρόγραμμα συμβούλευσης της Business Coaching Lab με βοήθησε να κατανοήσω καλύτερα τη λειτουργία της επιχείρησής μου, τον τρόπο και τα βήματα με...

Μάκης Μ.

Αγαπητέ Σέργιε, με τις ακόλουθες γραμμές θα ήθελα, παρόλο το νεαρό της γνωριμίας και συνεργασίας μας, να σε ευχαριστήσω με πραγματική ειλικρίνεια...