Συνεργάτες

Επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τους συνεργάτες μας για όλο το φάσμα των συμβουλευτικών υπηρεσιών που προσφέρουμε. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και έτσι παραδίδουμε ποιοτικές υπηρεσίες συμβουλευτικής καθοδήγησης στον επιχειρηματία, στοχεύοντας στα αποτελέσματα που από κοινού έχουμε θέσει και στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη μας.

Hirebox 

Η Hirebox ιδρύθηκε από τον Patrick V. Valtin, παγκοσμίου φήμης σύμβουλο επιχειρήσεων και δημόσιο ομιλητή, ο οποίος έχει εκπαιδεύσει πάνω από 145.000 ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων σε προσλήψεις, management, επιχειρηματικές στρατηγικές, ηγεσία και πωλήσεις – σε 37 χώρες.

Ο Patrick είναι ο συγγραφέας των best seller “No-Fail Hiring 2.0” και “Taking Off the Mask”.

Η πλατφόρμα αξιολόγησης της Hirebox, αξιολογεί με ακρίβεια όλα τα soft skills που σχετίζονται με την εργασία. Ο ίδιος ο Patrick, είναι σύμβουλος «απόκτησης και διατήρησης ταλέντων» τα τελευταία 36 χρόνια και έχει αξιολογήσει πάνω από 24.000 υποψηφίους για σχεδόν 5.000 πελάτες.

Ideas-FreeBoss

Ο Marc de Turck είναι ένας διάσημος, διεθνής σύμβουλος επιχειρήσεων και εκπαιδευτής, ο οποίος έχει εργαστεί για την Ευρωπαϊκή Ένωση, σε συμβουλευτικά προγράμματα χρηματοδοτούμενα από την Ε.Ε. στο Βέλγιο, την Βουλγαρία, και την Αλγερία.

Ο ίδιος έχει συμβουλεύσει πάνω από 450 κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη, ενώ έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 12.000 κυβερνητικούς αξιωματούχους και ηγέτες επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί σε διάφορα χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση προγράμματα. Ένα από τα τελευταία του έργα ήταν να αναλάβει επικεφαλής της ομάδας σχεδίου εκσυγχρονισμού της βουλγαρικής κρατικής διοίκησης.

Είναι ιδιοκτήτης της διεθνούς εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων «IDEAS – FreeBOSS», η οποία εδρεύει στο Βέλγιο. Έχει αρκετούς συνεργάτες σε όλη την Ευρώπη και δραστηριοποιείται σε αυτή παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, σεμινάρια, εκπαίδευση καθώς και προγράμματα συμβουλευτικής καθοδήγησης σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στα παρακάτω θέματα: Στρατηγική συμβουλευτική, ρύθμιση επιχειρηματικών στόχων και ηγεσία, σχεδιασμός και οργάνωση επιχείρησης, κίνητρα και επικοινωνία, διαχείριση ανθρώπινων πόρων, πρόληψη συγκρούσεων, πωλήσεις και μάρκετινγκ, χρηματοοικονομικός σχεδιασμός, διαχείριση επενδύσεων κ.α.

Φοβερά Προστασία Α.Ε

Η Φοβερά Προστασία Α.Ε μέσα από πολυετή δραστηριοποίηση, κατέχει σήμερα μια σημαντική θέση  στο χώρο των εταιριών που παρέχουν Λογιστικές, Φοροτεχνικές, Μισθοδοτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες.

Από την αρχή της ίδρυσης της, η Φοβερά Προστασία Α.Ε. είχε ένα στόχο, να παρέχει στους πελάτες της ολιστική υποστήριξη, με τρόπο ενεργό και αποτελεσματικό. Ειδικά στη σημερινή εποχή, οι άνθρωποι στη Φοβερά Προστασία αντιλαμβάνονται ότι ο επιχειρηματίας δεν έχει χρόνο, το αντίθετο ο χρόνος του είναι πολύ περιορισμένος και πρέπει να τον δαπανά στην κύρια ασχολία του, η οποία είναι να λειτουργεί την επιχείρηση του με τέτοιο τρόπο ώστε να μεγαλώνει η κερδοφορία του!

Έτσι με τον καιρό ανέπτυξαν και σήμερα παρέχουν υπηρεσίες όπως η  λογιστική υποστήριξη, ο φοροτεχνικός σχεδιασμός, η έκδοση μισθοδοσίας, η οργάνωση & διοίκηση προσωπικού, η εκπαίδευση προσωπικού & επιχειρηματία,  η κοστολόγηση προϊόντων & υπηρεσιών, παραδίδουμε οικονομοτεχνικές μελέτες βιωσιμότητας, αποτίμησης, επιχειρηματικών σχεδίων κτλ, ασχολούμαστε ενεργά με προγράμματα ΕΣΠΑ, καθώς και  όλων των ειδών τα επιδοτούμενα προγράμματα που δίνουν όφελος σε μια επιχείρηση και βοηθούν στην υλοποίηση των στόχων της.

 

Ενδοεταιρικό σεμινάριο: Alfa Fruits | Οκτώβριος 2023

Ευχαριστούμε, ήταν πολύ χρήσιμα και βασικά για την αρμονική λειτουργία της επιχείρησης. Ιδιαίτερα ευχάριστο το ότι τα περισσότερα συμβαίνουν ήδη....

Ενδοεταιρικό σεμινάριο: Alfa Fruits | Σεπτέμβριος 2023

Εποικοδομητικό σεμινάριο. Το συναντάς σε όλες τις πτυχές της ζωής σου. Δεν το έχω ξαναπαρακολουθήσει, φιλοσοφημένο. Κ.Ζ Το σεμινάριο που...

Ενδοεταιρική εκπαίδευση: Thirsty Fruits | Αύγουστος 2023

Έλυσα απορίες Έβαλα τις σκέψεις μου σε μια τάξη Πρώτη επισκόπηση του οργανογράμματος Λ.Γ Πωλήσεις – ψυχολογία πωλήσεων Σχέδιο μάχης συγκεκριμένο με...

Ενδοεταιρική εκπαίδευση | Ιούλιος 2023

Πρόκειται για αξιόλογους συμβούλους με πολύ καλή οργάνωση και δομή! Μας βοήθησαν πρακτικά σε ουσιαστικά θέματα της επιχείρησης. Φαίνεται, πως θα...

Ενδοεταιρική εκπαίδευση Τεχνολογίας Μελέτης | Alianthos Garden

Η τεχνολογία μελέτης είναι το σπουδαιότερο εφόδιο που έχω προσφέρει στον εαυτό μου. Επιτέλους, στα 50 μου χρόνια ανακάλυψα ότι υπάρχει τρόπος να...