Β.Φ

Ιαν 31, 2024 | Εντυπώσεις

Αγαπητή Γιάννα, 

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια που μου έχεις προσφέρει τα τελευταία χρόνια μέσα από τη συνεργασία μας, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό.

Οι συζητήσεις μας κατάφεραν να μου διαμορφώσουν έναν νέο τρόπο σκέψης πιο μεγαλόπνοο, πιο εμπνευσμένο και πιο τακτοποιημένο. Μέσα από τις διαδικτυακές μας συναντήσεις κατάφερα να βάλω την επιχείρησή μου σε τροχιά ανάπτυξης πάνω σε πολύ γερές βάσεις. Οργανώθηκε ο εσωτερικός τρόπος λειτουργίας με τρόπο που σταμάτησε ο θόρυβος μεταξύ του προσωπικού, ξεκαθάρισαν οι αρμοδιότητες του καθ’ ενός και οριοθετήθηκαν οι διαδικασίες με αποτέλεσμα όλοι να δουλεύουν πιο ευχάριστα και πιο αποτελεσματικά.

Μέσα από αυτή την οργάνωση απελευθερώθηκε επίσης πολύτιμος προσωπικός χρόνος. Έως τότε όλη η λειτουργία της επιχείρησης περνούσε μέσα από τα χέρια μου, ήμουν αυτός που έδινε λύσεις στα καθημερινά θέματα που προέκυπταν μέσα στη δουλεία. Το γραφείο μου ήταν ανοιχτό σε όλους ώστε να είμαι προσιτός  και άμεσα διαθέσιμος για να επιλύονται όλα τα προβλήματα και  να προχωράει η δουλειά απροβλημάτιστα. Αφού τελείωνε η δουλειά, σχόλαγε το προσωπικό και το γραφείο ηρεμούσε, είχα πλέον την ησυχία εκείνη που χρειαζόμουν για να εργαστώ πάνω στα δικά μου project, να κάνω τις στατιστικές μου αναλύσεις, να δω πως πάνε οι πωλήσεις, να καλέσω ή να επισκεφτώ έναν πελάτη, να ελέγξω τα χρηματοοικονομικά της επιχείρησης, να μιλήσω με τον λογιστή και άλλα πολλά. Και έτσι, κάπου στις 10 με 12 το βράδυ επέστεφα σπίτι…..

Πλέον στο γραφείο βρίσκομαι 4 με 5 ώρες την ημέρα, με πολύ λιγότερο άγχος, πιο ευχαριστημένο προσωπικό και φυσικά με πολύ ικανοποιημένους πελάτες.

Θυμάμαι στις αρχές που κάναμε την στοχοθέτηση, θεωρούσα ανέφικτο η επιχείρηση μου να ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια τζίρο και εσύ απορούσες με αυτό που έλεγα… και εγώ απορούσα με εσένα αφού φυσικά θεωρούσα ότι δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι περισσότερο. Πλέον όμως και μέσα σε τρία χρόνια ο τζίρος έχει εκτοξευτεί από το ένα εκατομμύριο στα τρία εκατομμύρια, το προσωπικό από 10 άτομα έχει γίνει 18 σε αριθμό και ετοιμάζονται νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500τμ σε μία έκταση 8 στρεμμάτων.

Πολλές φορές στην αρχή σε αμφισβήτησα, ίσως να το κάνω ακόμα και σήμερα πότε πότε, γιατί ο τρόπος σκέψης σου και αυτά που προτείνεις είναι ανατρεπτικά και εντελώς διαφορετικά από αυτά που μας έμαθαν στη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων αλλά και από αυτά που διδάχτηκα δίπλα στον πατέρα μου δουλεύοντας μαζί του από  παιδί. Για μένα η εκπαίδευση που κάνεις είναι ο πλέον σύγχρονος τρόπος με τον οποίο μία επιχείρηση μπορεί να αναπτυχθεί σε κάτι μεγαλύτερο από το επίπεδο της μικρομεσαίας ατομικής ή οικογενειακής επιχείρησης.

Ευγνώμον νιώθω επίσης για το «Foundation of Brilliance», το πακέτο εκείνο της προσωπικής εκπαίδευσης που το θεωρούσα περιττό  και ευτυχώς επέμενες να το κάνουμε, αφού μέσα από αυτές τις συναντήσεις μας, κατάφερα να ορίσω καλύτερα τον εαυτό μου και να προσδιορίσω τους προσωπικούς μου στόχους. Αποτέλεσε επίσης την πυξίδα που μου έδειξε το δρόμο προς την αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου, τον οποίον βρήκα και πλέον έχουμε δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια ζώντας μία όμορφη ζωή γεμάτη αγάπη, στοργή και κατανόηση.

Το φετινό καλοκαίρι σε σκεφτόμουν πολύ συχνά, ειδικά όταν άφηνα το γραφείο και πήγαινα για μπάνιο με την οικογένειά μου και φυσικά η δουλειά συνέχιζε χωρίς να ήταν απαραίτητη η παρουσία μου στο γραφείο. Αυτό ήταν και η αφορμή για τη συγκεκριμένη επιστολή, να σε ευχαριστήσω για την υπέροχη αυτή ζωή που με βοήθησες να δημιουργήσω!

Με απέραντη εκτίμηση,

Β.Φ

  Πώς μπορεί να βοηθήσει εσάς και την επιχείρησή σας το Business Coaching;
  Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Β.Φ

  Αγαπητή Γιάννα,  Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια που μου έχεις προσφέρει τα τελευταία χρόνια μέσα από τη...

  Κοντογούρη Ευανθία

  Είχα ατομική συνεδρία με την κυρία Γιάννα Παπαδάκη. Έχει έναν μοναδικό τρόπο να εξηγεί και να σε βοηθά να αντιληφθείς πού έγκειται η λύση στα...

  Γ.Μ.

  Το σεμινάριο με τον Θοδωρή Κακαλέτρη ήταν άκρως εποικοδομητικό. Με βοήθησε στο να γνωρίσω τον τρόπο που θα αντιμετωπίζω πλέον τις καταστάσεις γύρω...

  Δάσκαλος Γιάννης – Geodelta Ο.Ε

  Η συνεργασία μου με τον  σύμβουλο – εκπαιδευτή της Business Coaching Lab, Θοδωρή Κακαλέτρη, για τρεις γεμάτες μέρες, με αφορμή τη βοήθεια που...

  Ενδοεταιρικό σεμινάριο: Alfa Fruits | Οκτώβριος 2023

  Ευχαριστούμε, ήταν πολύ χρήσιμα και βασικά για την αρμονική λειτουργία της επιχείρησης. Ιδιαίτερα ευχάριστο το ότι τα περισσότερα συμβαίνουν ήδη....