Αξιολόγηση υποψηφίων και προσωπικού

Οι σύμβουλοι επιχειρήσεων της Business Coaching Lab συγκέντρωσαν έπειτα από έρευνα τα πιο αποτελεσματικά και έγκυρα τεστ αξιολόγησης υποψηφίων και υφιστάμενου προσωπικού τα οποία αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο για κάθε επιχειρηματία που θέλει να νιώθει σίγουρος για τις αποφάσεις του, που σχετίζονται με το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας του.

Σε αυτή τη περίοδο ύφεσης που διανύει η χώρα μας, η ανάγκη για πρόσληψη παραγωγικών εργαζομένων στις μικρές επιχειρήσεις είναι ακόμα πιο επιτακτική. Η επιδίωξη κάθε ιδιοκτήτη ή υπεύθυνου για το ανθρώπινο δυναμικό, είναι να προσλάβει το πιο ικανό, παραγωγικό και αφοσιωμένο προσωπικό. Είναι γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί μόνος του να αναπτύξει μια επιχείρηση στο βαθμό που θα ήθελε. Θέλει εργαζόμενους που θα συμμερίζονται τους στόχους του, θα προσαρμόζονται στις ανταγωνιστικές απαιτήσεις της αγοράς και θα συμμορφώνονται στις εντολές και τις οδηγίες του. Μόνο έτσι θα μπορέσει να επιβιώσει και να αναπτυχθεί η επιχείρηση.

Ο στόχος μας λοιπόν είναι να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε εύκολα τους υποψήφιους, που θα είναι παραγωγικοί και προσανατολισμένοι σε αποτελέσματα και όχι αυτούς που απλά θα φαίνονται απασχολημένοι!

Τα συγκεκριμένα τεστ αξιολόγησης προσωπικού θα σας βοηθήσουν:

 • Να επιλέξετε αξιόπιστα και να εντοπίσετε με ακρίβεια τους πιο παραγωγικούς υποψήφιους για την θέση ή τις θέσεις που έχετε ανάγκη να καλύψετε στην επιχείρησή σας.
 • Να μην σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο σε κάθε ένα υποψήφιο παρά μόνο σε αυτούς που είναι πιο πιθανό να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της θέσης.
 • Να αντιληφθείτε άμεσα και με αντικειμενικά κριτήρια, πτυχές της προσωπικότητάς τους, τα πραγματικά κίνητρα για εργασία, την απόδοσή τους σε προηγούμενες θέσεις.
 • Να ελαχιστοποιήσετε τον παράγοντα της υποκειμενικότητας είτε πρόκειται για  την διαδικασία πρόσληψης είτε για την διαδικασία αξιολόγησης για προαγωγή ή επιλογή ατόμων για την δημιουργία ομάδας, κάτι που θα σας διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό ώστε να επιλέξετε τον κατάλληλο υποψήφιο ή συνεργάτη.
 • Να αυξήσετε την βεβαιότητά σας για την επιλογή που κάνατε, διασφαλίζοντας την μελλοντική πορεία της ομάδας που έχετε δημιουργήσει και που θα σας στηρίζει στο έργο σας.

Χρησιμοποιήστε τα τεστ αξιολόγησης υποψηφίων και υφιστάμενου προσωπικού σας με σκοπό:

 1. Να προσλάβετε προσωπικό.
 2. Να αξιολογήσετε κάποιον εργαζόμενο για προαγωγή.
 3. Να εντοπίσετε σε ένα τμήμα της επιχείρησής σας ποια άτομα δεν εργάζονται για το καλό της.
 4. Να αναδιοργανώσετε ένα τμήμα της ώστε να γνωρίζετε από πριν ποια άτομα θα είναι τα κατάλληλα για τις κατάλληλες θέσεις.
 5. Να προγραμματίσετε την εκπαίδευση του προσωπικού σας, ώστε να ταιριάζει ακριβώς με τις ανάγκες του.
 6. Να επιλέξετε ένα συνεργάτη που θα συμμετέχει στην επιχείρησή σας.
 7. Να δημιουργήσετε μια νέα ομάδα εντός ή εκτός του πλαισίου της επιχείρησής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και μάθετε περισσότερα για τα συγκεκριμένα τεστ. Ελαχιστοποιήστε την αβεβαιότητα στις επιλογές σας σχετικά με την πρόσληψη ή την αξιολόγηση προσωπικού.

  Θέλετε να μάθετε πως θα αξιολογήσετε καλύτερα το προσωπικό σας;
  Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Ενδοεταιρική εκπαίδευση Τεχνολογίας Μελέτης | Alianthos Garden

  Η τεχνολογία μελέτης είναι το σπουδαιότερο εφόδιο που έχω προσφέρει στον εαυτό μου. Επιτέλους, στα 50 μου χρόνια ανακάλυψα ότι υπάρχει τρόπος να...

  Ενδοεταιρική εκπαίδευση | Alianthos Garden

  Γράφοντας σε χαρτί τα θετικά μου και τα αρνητικά μου σημεία ανακάλυψα ότι μόνο γράφοντας κατανοείς πόσα και ποια είναι. Με το θέμα κοινωνικά και...

  Ενδοεταιρική εκπαίδευση | Tsakalidis Labs

  Η εκπαίδευση λειτούργησε σωστά ως προς την ενημέρωση πάνω στη συνεργασία και στα συναισθήματα καθώς και τη λειτουργική επικοινωνία μεταξύ εμού και...

  Μάνος Β.

  Το πρόγραμμα συμβούλευσης της Business Coaching Lab με βοήθησε να κατανοήσω καλύτερα τη λειτουργία της επιχείρησής μου, τον τρόπο και τα βήματα με...

  Μάκης Μ.

  Αγαπητέ Σέργιε, με τις ακόλουθες γραμμές θα ήθελα, παρόλο το νεαρό της γνωριμίας και συνεργασίας μας, να σε ευχαριστήσω με πραγματική ειλικρίνεια...