Τεστ αξιολόγησης υποψηφίων και προσωπικού

Η Business Coaching Lab είναι αντιπρόσωπος του online συστήματος αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού HireBox, για Ελλάδα και Κύπρο. Τα αποτελεσματικά και έγκυρα τεστ αξιολόγησης υποψηφίων και υφιστάμενου προσωπικού, αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο για κάθε επιχειρηματία που θέλει να νιώθει σίγουρος για τις αποφάσεις του, που σχετίζονται με το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας του. Ο στόχος μας λοιπόν είναι να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε εύκολα τους υποψήφιους, που θα είναι παραγωγικοί και προσανατολισμένοι σε αποτελέσματα και όχι αυτούς που απλώς θα φαίνονται απασχολημένοι!

Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τα τεστ αξιολόγησης;

 • Για να προσλάβετε προσωπικό, που θα είναι κατάλληλο για τη θέση που θέλετε να καλύψετε.
 • Να αξιολογήσετε κάποιον εργαζόμενο για προαγωγή.
 • Να εντοπίσετε σε ένα τμήμα της επιχείρησής σας ποια άτομα δεν εργάζονται για το καλό της.
 • Να αναδιοργανώσετε ένα τμήμα της ώστε να γνωρίζετε από πριν ποια άτομα θα είναι τα κατάλληλα για τις κατάλληλες θέσεις.
 • Να επιλέξετε ένα συνεργάτη που θα συμμετέχει στην επιχείρησή σας.
 • Να δημιουργήσετε μια νέα ομάδα, εντός ή εκτός του πλαισίου της επιχείρησής σας.


Τι μπορεί να κάνει το
HireBox για εσάς;

Η πλατφόρμα του HireBox αποτελεί το ιδανικό εργαλείο ποιοτικού ελέγχου της διαδικασίας προσλήψεων και αξιολόγησης. Έχοντας εφαρμοστεί με επιτυχία σε πάνω από 25.000 υποψηφίους σε 30 χώρες, τα εξειδικευμένα τεστ και οι αξιολογήσεις του HireBox παρέχουν ζωτικής σημασίας πληροφορίες για τους υπάρχοντες, τους μελλοντικούς και τους πιθανούς σας εργαζομένους. Η ακρίβεια των τεστ μπορεί να αγγίξει το 90%, γεγονός που τα καθιστά πολύ αποτελεσματικά ψυχομετρικά τεστ.

Σας παρουσιάζουμε παρακάτω τα διαθέσιμα τεστ αξιολόγησης:

JOB FIT ANALYSIS

To Job Fit Analysis, είναι ένα μοναδικό διαγνωστικό εργαλείο, ιδανικό για αξιολόγηση πριν την πρόσληψη. Αξιολογεί τον υποψήφιο βάσει 20 διαφορετικών χαρακτηριστικών/ικανοτήτων (soft skills). Το γράφημα των αποτελεσμάτων θα σας δώσει μια πλήρη περιγραφή κάθε χαρακτηριστικού και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να γνωρίσετε τον υποψήφιο μέσα σε λίγα λεπτά! Γι’ αυτό αποτελεί το πλέον κατάλληλο εργαλείο ποιοτικού ελέγχου για τη διαδικασία προσλήψεων.

Όταν κάποιος προσλαμβάνει έναν εργαζόμενο, δεν μπορεί να βασιστεί αποκλειστικά και μόνο στη διαίσθησή του. Δεν μπορεί ποτέ να είναι απόλυτα βέβαιος ότι ο υποψήφιος πρόκειται όντως να είναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ και ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ στο συγκεκριμένο πόστο. Σε αυτό ακριβώς το σημείο, το τεστ Job Fit Analysis έρχεται να δώσει απάντηση στο πρόβλημα. Και αυτό διότι είναι ένα μοναδικό τεστ, το οποίο έχει την ιδιότητα να προβλέπει το πώς θα συμπεριφερθεί ο κάθε υποψήφιος στην παραγωγική διαδικασία.

Εγγυάται ότι θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες προσλήψεις με πλήρη βεβαιότητα.

PRE-SELECTOR

Το Pre-Selector είναι ένα τεστ που αποτελεί μια ιδιαίτερα αποτελεσματική και γρήγορη αρχική αξιολόγηση που απευθύνεται σε οποιονδήποτε υποψήφιο. Όποια και αν είναι η θέση που καλείστε να καλύψετε, θέλετε να γνωρίζετε την ικανότητα αλλά και την προθυμία των υποψηφίων να συνεισφέρουν στην επιτυχία και ευτυχία τόσο των μελών της ομάδας όσο και της επιχείρησης συνολικά.

Μάθετε λοιπόν έγκυρα μέσω αυτού του τεστ, εάν οι υποψήφιοι διαθέτουν τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται, προκειμένου να συνεισφέρουν στην επιτυχία και ευτυχία της επιχείρησής σας! Αυτό το μοναδικό τεστ που γίνεται πριν την αξιολόγηση του υποψήφιου, εξετάζει 6 γενικά χαρακτηριστικά που έχει αποδειχθεί πως εάν τα διαθέτει κάποιος, θα μπορεί να είναι χαρούμενος και ενθουσιώδης στη δουλειά του, και θα μπορεί επίσης να συνεισφέρει στην επιτυχία και ευτυχία των υπόλοιπων μελών της ομάδας. Μπορείτε να το στείλετε σε μια πληθώρα υποψηφίων, πριν προχωρήσετε στην κανονική αξιολόγησή τους. Αυτό γίνεται για να σας βοηθήσει περισσότερο στο να ξεκαθαρίσετε ποιους υποψήφιους θα επιλέξετε για περαιτέρω αξιολόγηση και να κάνει πιο σύντομη τη διαδικασία επιλογής υποψηφίων.

PSSA (Problem Solving Skills Analysis)

Το τεστ PSSA είναι ένα τεστ 2 μερών που αξιολογεί: (1) την ικανότητα του υποψηφίου να επιλύει προβλήματα (2) την ικανότητα του υποψηφίου να κατανοεί και να εκτελεί οδηγίες ή εντολές.

Βεβαιότητα με το HireBox

Η αποδεδειγμένη τεχνολογία των τεστ αξιολόγησης της Hire Box θα σας επιτρέψει να αναγνωρίσετε εύκολα ποιον πρέπει να έχετε στο περιβάλλον σας. Μερικές φορές, το ένστικτο και ένα σωστό βιογραφικό στο γραφείο σας δεν αρκούν. Τα τεστ του Hire Box θα σας δώσουν την πλήρη βεβαιότητα που χρειάζεστε για την καταλληλότητα ενός υποψήφιου ή υπαλλήλου.

Εμπιστεύτηκαν το HireBox σε Ελλάδα και Εξωτερικό

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και μάθετε περισσότερα για τα συγκεκριμένα τεστ. Ελαχιστοποιήστε την αβεβαιότητα στις επιλογές σας σχετικά με την πρόσληψη ή την αξιολόγηση προσωπικού.

 

  Θέλετε να μάθετε πως θα αξιολογήσετε καλύτερα το προσωπικό σας;
  Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Β.Φ

  Αγαπητή Γιάννα,  Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια που μου έχεις προσφέρει τα τελευταία χρόνια μέσα από τη...

  Κοντογούρη Ευανθία

  Είχα ατομική συνεδρία με την κυρία Γιάννα Παπαδάκη. Έχει έναν μοναδικό τρόπο να εξηγεί και να σε βοηθά να αντιληφθείς πού έγκειται η λύση στα...

  Γ.Μ.

  Το σεμινάριο με τον Θοδωρή Κακαλέτρη ήταν άκρως εποικοδομητικό. Με βοήθησε στο να γνωρίσω τον τρόπο που θα αντιμετωπίζω πλέον τις καταστάσεις γύρω...

  Δάσκαλος Γιάννης – Geodelta Ο.Ε

  Η συνεργασία μου με τον  σύμβουλο – εκπαιδευτή της Business Coaching Lab, Θοδωρή Κακαλέτρη, για τρεις γεμάτες μέρες, με αφορμή τη βοήθεια που...

  Ενδοεταιρικό σεμινάριο: Alfa Fruits | Οκτώβριος 2023

  Ευχαριστούμε, ήταν πολύ χρήσιμα και βασικά για την αρμονική λειτουργία της επιχείρησης. Ιδιαίτερα ευχάριστο το ότι τα περισσότερα συμβαίνουν ήδη....