Financial coaching

Το financial coaching είναι ένα είδος coaching που βοηθά τον επιχειρηματία να πετύχει τους οικονομικούς του στόχους. Προσφέρει μια σημαντική ώθηση και ενδυνάμωση για να έχει ο επιχειρηματίας περισσότερο έλεγχο. Προσφέρει ακόμα την απαραίτητη ευελιξία για την αλλαγή των ήδη υφιστάμενων στρατηγικών που ακολουθούνται. Είναι διαφορετικό από την συμβούλευση γιατί στο coaching επικεντρωνόμαστε περισσότερο στην αλλαγή της εταιρικής συμπεριφοράς και νοοτροπίας που έχει υιοθετήσει ο επιχειρηματίας στα οικονομικά του θέματα.

Στρέφουμε την προσοχή του σε εκείνες τις δραστηριότητες που πραγματικά θα του επιτρέψουν να απελευθερωθεί από το άγχος του σχετικά με τα οικονομικά. Χάρη στο coaching ο επιχειρηματίας βελτιώνει τις ικανότητές του πετυχαίνοντας μεγαλύτερες αποδόσεις και αποτελέσματα και επίτευξη των στόχων που έχουν από κοινού αποφασίσει. Μαθαίνει πώς να αυξάνει τον αυτοέλεγχο του στα οικονομικά θέματα που τον απασχολούν.

Επικεντρωνόμαστε, λοιπόν, σε μακροπρόθεσμες αλλαγές εταιρικής συμπεριφοράς σχετικά με τα οικονομικά. Με την υπηρεσία αυτή θα μάθετε πώς να ξεπερνάτε το άγχος και το στρες στα οικονομικά και πώς να έχετε τον έλεγχο παρά την οικονομική κρίση και πώς να κάνετε αποτελεσματικούς χειρισμούς για μικρά ή μεγάλα προβλήματα.

Θα μάθετε ποια είναι τα απαραίτητα εργαλεία για να την αποφεύγετε από την αρχή. Πώς θα πρέπει να αντιμετωπίζετε μια επαγγελματική έκτακτη οικονομική κρίση χωρίς να επηρεάζεστε από τη σύγχυση και την αβεβαιότητα που προκαλεί. Τις ακριβείς ενέργειες για να διορθώσετε μια κακή οικονομική κατάσταση και πώς μπορείτε να χειριστείτε πιεστικούς πιστωτές. Τον τρόπο με τον οποίο κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους μπορεί να ευημερήσει οικονομικά.

Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα οικονομικό περιβάλλον απαλλαγμένο από την πίεση. Όταν γνωρίζετε τον τρόπο μπορείτε να προστατέψετε την επιχείρησή σας και τον εαυτό σας από τις οικονομικές ανησυχίες. Ακόμα κι αν αντιμετωπίσετε μια κρίση μπορείτε να ανακάμψετε άμεσα. Θα μάθετε τις αρχές που ισχύουν στα οικονομικά και πώς μπορείτε να σχεδιάσετε τα έξοδά σας έτσι ώστε να μην δημιουργήσετε χρέη ποτέ. Πώς να μετατρέψετε τις εκταμιεύσεις μετρητών σε μια επένδυση για το μέλλον.

Ποια βήματα θα πρέπει να κάνετε για να εδραιώσετε και να διατηρήσετε ένα άριστο πιστωτικό κύρος και αξιόχρεο. Ποιοι είναι οι 4 παράγοντες που χρειάζεται να ξέρετε στο θέμα των οικονομικών για να κερδίζετε. Με αυτά τα εργαλεία θα αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο τόσο της τωρινής κατάστασης όσο και της μελλοντικής ευημερίας της επιχείρησής σας.

Βελτιώστε αποτελεσματικά τον έλεγχο σας στα οικονομικά με το financial coaching! Ξεκινήστε σήμερα συμπληρώνοντας το τεστ αξιολόγησης της επιχείρησής σας.

100% Εγγύηση Ικανοποίησης
Αν για οποιοδήποτε λόγο, έχοντας αγοράσει και ξεκινήσει μια υπηρεσία coaching (business coaching, marketing coaching, sales coaching, financial coaching, life executive coaching και family business coaching) και έχοντας ολοκληρώσει την πρώτη συμβουλευτική συνάντηση μαζί μας (είτε αυτή είναι μιας ημέρας είτε μερικών ωρών), δεν νιώθετε ικανοποιημένοι, απόλυτα ευχαριστημένοι και πιστεύετε ότι δεν καλύπτει τις ανάγκες σας, σας επιστρέφουμε τα χρήματα. Οποιαδήποτε αίτηση για επιστροφή των χρημάτων θα πρέπει να γίνει γραπτώς εντός 5 ημερών που ακολουθούν την συγκεκριμένη πρώτη συνάντηση (μείον 10% τα οποία αφορούν διαχειριστικά έξοδα).

  Πώς θα κάνετε έναν αποτελεσματικό οικονομικό προγραμματισμό;
  Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Β.Φ

  Αγαπητή Γιάννα,  Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια που μου έχεις προσφέρει τα τελευταία χρόνια μέσα από τη...

  Κοντογούρη Ευανθία

  Είχα ατομική συνεδρία με την κυρία Γιάννα Παπαδάκη. Έχει έναν μοναδικό τρόπο να εξηγεί και να σε βοηθά να αντιληφθείς πού έγκειται η λύση στα...

  Γ.Μ.

  Το σεμινάριο με τον Θοδωρή Κακαλέτρη ήταν άκρως εποικοδομητικό. Με βοήθησε στο να γνωρίσω τον τρόπο που θα αντιμετωπίζω πλέον τις καταστάσεις γύρω...

  Δάσκαλος Γιάννης – Geodelta Ο.Ε

  Η συνεργασία μου με τον  σύμβουλο – εκπαιδευτή της Business Coaching Lab, Θοδωρή Κακαλέτρη, για τρεις γεμάτες μέρες, με αφορμή τη βοήθεια που...

  Ενδοεταιρικό σεμινάριο: Alfa Fruits | Οκτώβριος 2023

  Ευχαριστούμε, ήταν πολύ χρήσιμα και βασικά για την αρμονική λειτουργία της επιχείρησης. Ιδιαίτερα ευχάριστο το ότι τα περισσότερα συμβαίνουν ήδη....