Internet marketing coaching

Στις μικρές επιχειρήσεις πολύ συχνά βλέπουμε τον επιχειρηματία να “κρατάει το πόστο” του υπευθύνου marketing. Είτε είστε εσείς είτε είναι κάποιος άλλος υπεύθυνος για το τμήμα αυτό θα πρέπει να γνωρίζετε ποιες είναι οι διαδικασίες που ισχύουν σήμερα στον χώρο του marketing καθώς και τις τεχνικές marketing που θα σας επιτρέψουν να φέρετε στην επιχείρησή σας περισσότερους πελάτες και να πετύχετε αύξηση πωλήσεων.

Μπορείτε να βγάλετε πολλά χρήματα με ένα καταπληκτικό marketing plan και με ένα μέτριο προϊόν ή υπηρεσία ενώ, αντιθέτως, με ένα πολύ καλό προϊόν και μέτριο marketing plan θα δυσκολευτείτε πολύ να τα καταφέρετε.  Οι περισσότεροι επιχειρηματίες ξοδεύουν πολύ χρόνο για να τελειοποιήσουν τις ικανότητές τους να παράγουν καλύτερο προϊόν ή να βελτιώσουν περισσότερο τις υπηρεσίες τους αντί να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στην προώθηση, πώληση και παράδοση των προϊόντων ή των υπηρεσίων τους.

Μπορεί να πιστεύετε ακράδαντα πως η επιχείρησή σας είναι η καλύτερη μόνο που το ίδιο πιστεύουν και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες για την δική τους. Μια από τις πιο βασικές ικανότητες που θα πρέπει να έχει ο επιχειρηματίας είναι να γνωρίζει και να μπορεί να αναπτύξει το marketing και τις πωλήσεις στην επιχείρησή του.

Οι σύμβουλοι επιχειρήσεων μας σχεδίασαν μια προσαρμοσμένη υπηρεσία που αποτελείται από ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποίησης του marketing για την επιχείρησή σας. Μαζί με τον σύμβουλο επιχειρήσεων (business coach) θα δείτε ποιες ενέργειες πρέπει να κάνετε ακριβώς για να αυξήσετε την εισροή των υποψήφιων πελατών στην επιχείρησή σας. Θα μάθετε πως μπορεί η επιχείρησή σας να διαφοροποιηθεί και πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά το internet marketing, το social media marketing, το email marketing και οι διάφορες άλλες μέθοδοι προώθησης.

 • Πώς θα διαχειριστείτε και θα αξιοποιήσετε το πελατολόγιό σας.
 • Πώς να μετατρέπετε έναν πελάτη σε περισσότερες από μια πηγή εισοδήματος.
 • Πώς να κατηγοριοποιείτε σωστά το πελατολόγιό σας για περισσότερο στοχευμένες προωθητικές ενέργειες με καλύτερα αποτελέσματα.
 • Πώς να βελτιστοποιήσετε την ιστοσελίδα σας α) για να αυξήσετε την επισκεψιμότητά της και β) για να αυξήσετε το ποσοστό μετατροπής (conversion ratio) των επισκεπτών σε υποψήφιους πελάτες.
 • Πώς να δημιουργήσετε στοχευμένες στρατηγικές email marketing αξιοποιώντας αποτελεσματικά το πελατολόγιό σας;
 • Πώς να επιλέξετε τις σωστές ενέργειες internet marketing για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα καταλληλότερων υποψήφιων πελατών για την επιχείρησή σας.
 • Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι τρόποι για να προσελκύσετε νέους πελάτες αυτήν την περίοδο;
 • Με ποιους τρόπους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα social media (facebook, twitter, LinkedIn κτλ.) για να ενισχυθούν οι ενέργειες marketing σας;

Η εύρεση υποψήφιων πελατών είναι μια διαδικασία που αν δεν δοθεί η δέουσα προσοχή από τον επιχειρηματία κοστίζει σε αυτόν και στην επιχείρησή του πολλά χρήματα και χρόνο. Η αύξηση του όγκου εισροής υποψήφιων πελατών δεν μπορεί να επιτευχθεί δίχως την ύπαρξη ενός συγκεκριμένου και αποτελεσματικού συστήματος marketing και μιας συγκεκριμένης τοποθέτησής σας (positioning) στην αγορά.

Όσο περισσότερη και πιο αποτελεσματική εκροή κάνει μια επιχείρηση τόσο περισσότερη εισροή πελατών θα έχει. Έτσι ο business coach μαζί με τον επιχειρηματία, βλέποντας τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησης και αναλύοντας τα στοιχεία του παρελθόντος καθώς και τις τάσεις της σημερινής εποχής, εφαρμόζει συγκεκριμένες τεχνικές ώστε να προσελκύσει περισσότερους υποψήφιους πελάτες λαμβάνοντας πάντα υπόψη τους διαθέσιμους πόρους για τις απαραίτητες προωθητικές ενέργειες.

Βελτιώστε τα αποτελέσματα του marketing στην επιχείρησή σας με συγκεκριμένα απλά βήματα! Συμπληρώστε τώρα το τεστ αξιολόγησης της επιχείρησης και μάθετε τα εργαλεία για να το πετύχετε.

100% Εγγύηση Ικανοποίησης
Αν για οποιοδήποτε λόγο, έχοντας αγοράσει και ξεκινήσει μια υπηρεσία coaching (business coaching, marketing coaching, sales coaching, financial coaching, life executive coaching και family business coaching) και έχοντας ολοκληρώσει την πρώτη συμβουλευτική συνάντηση μαζί μας (είτε αυτή είναι μιας ημέρας είτε μερικών ωρών), δεν νιώθετε ικανοποιημένοι, απόλυτα ευχαριστημένοι και πιστεύετε ότι δεν καλύπτει τις ανάγκες σας, σας επιστρέφουμε τα χρήματα. Οποιαδήποτε αίτηση για επιστροφή των χρημάτων θα πρέπει να γίνει γραπτώς εντός 5 ημερών που ακολουθούν την συγκεκριμένη πρώτη συνάντηση (μείον 10% τα οποία αφορούν διαχειριστικά έξοδα).

  Πώς μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες;
  Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Β.Φ

  Αγαπητή Γιάννα,  Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια που μου έχεις προσφέρει τα τελευταία χρόνια μέσα από τη...

  Κοντογούρη Ευανθία

  Είχα ατομική συνεδρία με την κυρία Γιάννα Παπαδάκη. Έχει έναν μοναδικό τρόπο να εξηγεί και να σε βοηθά να αντιληφθείς πού έγκειται η λύση στα...

  Γ.Μ.

  Το σεμινάριο με τον Θοδωρή Κακαλέτρη ήταν άκρως εποικοδομητικό. Με βοήθησε στο να γνωρίσω τον τρόπο που θα αντιμετωπίζω πλέον τις καταστάσεις γύρω...

  Δάσκαλος Γιάννης – Geodelta Ο.Ε

  Η συνεργασία μου με τον  σύμβουλο – εκπαιδευτή της Business Coaching Lab, Θοδωρή Κακαλέτρη, για τρεις γεμάτες μέρες, με αφορμή τη βοήθεια που...

  Ενδοεταιρικό σεμινάριο: Alfa Fruits | Οκτώβριος 2023

  Ευχαριστούμε, ήταν πολύ χρήσιμα και βασικά για την αρμονική λειτουργία της επιχείρησης. Ιδιαίτερα ευχάριστο το ότι τα περισσότερα συμβαίνουν ήδη....