Executive life coaching

 1. Ήσασταν περισσότερο πετυχημένοι στο παρελθόν;
 2. Έχετε βαρεθεί ή κουραστεί να κάνετε κάθε μέρα τα ίδια πράγματα;
 3. Μήπως σταματήσατε να δημιουργείτε για το μέλλον, επειδή φοβάστε ότι θα έχετε περισσότερες ευθύνες ή ότι θα αναγκαστείτε να προσλάβετε περισσότερο προσωπικό;
 4. Αντιμετωπίζετε συνεχώς το ίδιο πρόβλημα στην εργασία σας;
 5. Νιώθετε εγκλωβισμένοι σε συγκεκριμένους τομείς της επιχείρησής σας;
 6. Υπάρχουν συγκεκριμένοι τομείς σε αυτήν που δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε;

Το executive life coaching είναι μια συμβουλευτική υπηρεσία προσωπικής βελτίωσης και ενίσχυσης των ικανοτήτων σας με την οποία μπορείτε να εκπληρώσετε τα όνειρά σας. Περιλαμβάνει συμβουλευτική καθοδήγηση σχετικά με το πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα στην καθημερινή σας ζωή, σε τομείς όπως οι διαπροσωπικές σχέσεις και ο γάμος ή υπερβολικό στρες, άγχος, εντάσεις κτλ. Επίσης εφαρμόζεται σε περιπτώσεις που κάποιοι προσωπικοί στόχοι και επιθυμίες σας φαίνονται αδύνατο να επιτευχθούν με συνέπεια να παραιτήστε από αυτούς.

1. Πως να ξεπερνάς τα ανεβοκατεβάσματα στην ζωή
Ποιος είναι ο λόγος που οι άνθρωποι κάνουν λάθη; Σε τι οφείλεται η εναλλαγή συναισθημάτων από την χαρά στην λύπη; Έχουν όλοι οι άνθρωποι καλές προθέσεις; Με αυτή την υπηρεσία θα μάθετε τα δύο είδη ανθρώπων και πώς να αντιμετωπίζετε τα άτομα στο περιβάλλον σας που θέλουν να σας βλάψουν. Θα μάθετε επίσης πώς να αναγνωρίζετε τους πραγματικούς φίλους καθώς κι εκείνους που στρέφονται ενεργά εναντίον σας. Ποια είναι η πηγή του άγχους και πώς να το αντιμετωπίζετε.

2. Προσωπικές αξίες και ακεραιότητα
Με την υπηρεσία αυτή μαθαίνετε πώς να μένετε πιστοί στα ιδανικά σας, πώς να καθορίζετε τις δικές σας προσωπικές αξίες, διαπιστώνοντας παράλληλα τον τρόπο με τον οποίο αυτές επηρεάζουν την ζωή σας. Πώς να ανακτήσετε την δική σας προσωπική ακεραιότητα και πώς να βελτιώσετε τις συνθήκες στην ζωή σας. Θα μάθετε επίσης τους λόγους για τους οποίους κάποιος χάνει την προσωπική του ακεραιότητα και απομακρύνεται από τους υπόλοιπους ανθρώπους.

3. Πώς να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους
Μάθετε ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι παράγοντες που είναι κοινοί σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις είτε είναι οικογενειακές, εργασιακές, περιστασιακές ή καθημερινές, βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες. Θα γνωρίσετε ποια είναι αυτά τα συστατικά και πώς να τα χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε στοργή, αμοιβαία υποστήριξη και θαυμασμό που καταλήγει σε πραγματικά εποικοδομητικές σχέσεις. Επίσης ποιοι είναι οι δύο κανόνες για να ζει κανείς ευτυχισμένος.

4. Μάθε ποιον μπορείς να εμπιστεύεσαι
Θα μάθετε τον τρόπο για να μπορείτε να προβλέπετε εγκαίρως τη συμπεριφορά κάποιου. Η επιβίωση σας εξαρτάται από το να γνωρίζετε ποιον μπορείτε να εμπιστεύεστε. Πώς να διακρίνετε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι και πώς μπορείτε να αποφασίσετε αν αυτά τα άτομα θα βοηθήσουν ώστε η συνεργασία σας να είναι πετυχημένη. Θα μάθετε ποια είναι τα βασικά στοιχεία της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Έτσι, θα μπορείτε να προβλέπετε τις πράξεις του συνεργάτη σας και, απλώς παρατηρώντας πώς ενεργούν οι άνθρωποι, θα ξέρετε τα πάντα για αυτούς. Θα δείτε πώς μπορείτε να αξιολογείτε με ακρίβεια τους άλλους κάτι που εγγυάται ένα πιο σίγουρο μέλλον. Θα εντοπίζετε τους ανθρώπους που μπορείτε να εμπιστευτείτε και να βασιστείτε.

5. Πώς να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση
Θα γίνετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Δεδομένου ότι η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που οι άνθρωποι θα ήθελαν να έχουν σε μεγαλύτερο βαθμό αλλά δεν είναι σίγουροι πώς να το πετύχουν και πώς μπορούν να το αποκτήσουν. Θα μάθετε ότι για να αυξήσει κανείς την αυτοπεποίθησή του θα πρέπει καταρχήν να γνωρίζει και να κατανοεί τι είναι αυτό που τη μειώνει. Όταν το γνωρίζει μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση αυτή και να χτίσει την αυτοεκτίμησή του ξανά. Ποια είναι η πραγματική ασφάλεια στη ζωή; Πώς η αυτοπεποίθηση, ο αυτοσεβασμός και η εμπιστοσύνη είναι αλληλένδετα και τι μπορείτε να κάνετε για να τα αποκαταστήσετε; Ποια είναι τα ακριβή βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να γίνετε ικανοί σε αυτό που κάνετε; Η γνώση και τα εργαλεία αυτά θα σας βοηθήσουν να πετύχετε ένα νέο επίπεδο αυτοπεποίθησης, να πραγματοποιήσετε περισσότερα, να πετύχετε τους στόχους σας και να προοδεύσετε φτάνοντας σε υψηλότερα επίπεδα προσωπικής αποδοτικότητας.

6. Πώς να αποκτήσεις κίνητρα
Καθώς για να πετύχετε τους στόχους σας θα πρέπει να έχετε μια προσωπική ώθηση και να μπείτε σε ενεργή δράση, θα πρέπει να ξεπερνάτε τα εμπόδια που παρουσιάζονται και να συνεχίζετε να προχωράτε μπροστά. Η επιτυχία απαιτεί τη δική σας πρωτοβουλία. Εδώ, θα μάθετε πώς να ξεπερνάτε τα εμπόδια σε σχέση με αυτό που θέλετε να επιτύχετε. Θα αποκτήσετε την τεχνογνωσία του πώς να κάνετε την δουλειά σας πιο απλή και πιο ευχάριστη ώστε να ισχυροποιηθούν τα κίνητρά σας. Επίσης, θα μάθετε την ακριβή ανατομία του ελέγχου και την ακριβή σειρά βημάτων που μπορείτε να εφαρμόσετε για να ασκείτε αποτελεσματικότερη παρακίνηση στους ανθρώπους, στα πράγματα και στις δραστηριότητες στο περιβάλλον σας. Όταν γνωρίζετε τι σας σταματάει, μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο και να γίνετε πιο αποτελεσματικοί.

7. Οι φόρμουλες για την ζωή
Η συγκεκριμένη ενότητα συμβουλευτικής καθοδήγησης πραγματεύεται το πώς μπορείτε να έχετε πλήρη έλεγχο των καταστάσεων. Θα μάθετε τις πρακτικές φόρμουλες και βήματα για να αλλάξετε τις κακές καταστάσεις αλλά επίσης και για να ενισχύσετε τις καλές. Ποια είναι τα πρακτικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να βελτιώσετε οποιαδήποτε κατάσταση στην ζωή σας. Εφαρμόζοντας αυτά τα δεδομένα μπορείτε να διευθετήσετε και να διορθώσετε μια κακή κατάσταση και να ισχυροποιήσετε και να βελτιώνετε όλες τις θετικές, με αποτέλεσμα να βελτιώσετε σημαντικά την ζωή σας. Οι φόρμουλες αυτές αποτελούνται από ακριβή βήματα βασισμένα σε φυσικούς νόμους που έχουν πάντα αποτελέσματα.

8. Πώς να οργανώνεις με επιτυχία
Μάθετε πώς να καλλιεργήσετε το οργανωτικό σας ταλέντο και πώς να πετύχετε τους στόχους σας με ταχύτητα και ευκολία. Όταν τα πράγματα είναι καλύτερα οργανωμένα οι άνθρωποι είναι σε καλύτερη κατάσταση. Η οργάνωση, ενώ είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την ευημερία, συχνά παραλείπεται. Η επίτευξη των στόχων άσχετα από το πόσο μικροί ή μεγάλοι είναι απαιτεί γνώση και εφαρμογή των αρχών της οργάνωσης. Εδώ θα μάθετε πόσο πρέπει να οργανωθείτε ώστε να πετύχετε τα πράγματα που θέλετε με την ελάχιστη προσπάθεια στον ελάχιστο χρόνο. Επίσης, πώς να βάλετε τις δραστηριότητες σας σε μια λογική σειρά έτσι ώστε όντως να κάνετε αυτά τα πράγματα. Με αυτά τα εργαλεία μπορείτε να οργανώσετε με επιτυχία οποιαδήποτε δραστηριότητα, να βάλετε τάξη, να έχετε σταθερότητα και να πετύχετε τους στόχους σας.

9. Αποτελεσματική διαχείριση χρόνου
Εδώ θα μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο καθώς και πώς να κάνετε την κάθε σας προσπάθεια να μετράει χρησιμοποιώντας τα βασικά στοιχεία της αποδοτικότητας. Θα μάθετε επίσης γιατί μερικοί άνθρωποι εργάζονται σκληρά και για πολύ χρόνο δίχως να αποδίδουν πολύ ενώ άλλοι μπορούν να επιτύχουν τα ίδια και περισσότερα με πολύ λιγότερη προσπάθεια. Πώς μπορείτε να περιορίσετε την δουλειά σας στο μισό και να έχετε ακόμα περισσότερη παραγωγή σε λιγότερο χρόνο. Έτσι, θα μπορείτε να χειριστείτε την εργασία σας με τη διπλάσια ταχύτητα και τη μισή προσπάθεια. Θα μπορείτε να εξαλείψετε το άγχος και να εξοικονομήσετε για τον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για άλλες δραστηριότητες που εσείς θα επιλέξετε.

10. Πώς να θέτεις και να πετυχαίνεις τους στόχους σου
Πώς μπορείτε να θέσετε ένα στόχο και να τον πετύχετε. Πολλές φορές θέτετε κάποιους στόχους και παρά την προσπάθεια να τους υλοποιήσετε μπορεί να μην καταφέρετε να τους φέρετε εις πέρας. Για ποιους λόγους συμβαίνει αυτό; Και ποια είναι η λύση; Εδώ θα μάθετε πώς να σχηματίσετε, να σχεδιάσετε και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας εφαρμόζοντας συγκεκριμένα βήματα.

11. Αποτελεσματική ηγεσία
Εδώ θα μάθετε τι χρειάζεται να κάνετε για να γίνετε ένας επιτυχημένος ηγέτης. Τι θα πρέπει να ξέρετε για να είστε αποτελεσματικός και αποδοτικός στην διοίκηση. Τι κάνει ένας κακός ηγέτης που τον καθιστά αναποτελεσματικό και καταστρεπτικό για κάθε ομάδα. Ποια είναι τα στοιχεία της καλής ηγεσίας που έχουν ως αποτέλεσμα ευημερία. Θα μάθετε τα βασικά στοιχεία της διαχείρισης και τα απαραίτητα στοιχεία που ο καθένας πρέπει να γνωρίζει. Τι θα πρέπει να κάνετε ως στέλεχος για να εμπνέετε σεβασμό στο προσωπικό και να κερδίζετε την συνεργασία του;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα executive life coaching.

100% Εγγύηση Ικανοποίησης
Αν για οποιοδήποτε λόγο, έχοντας αγοράσει και ξεκινήσει μια υπηρεσία coaching (business coaching, marketing coaching, sales coaching, financial coaching, life executive coaching και family business coaching) και έχοντας ολοκληρώσει την πρώτη συμβουλευτική συνάντηση μαζί μας (είτε αυτή είναι μιας ημέρας είτε μερικών ωρών), δεν νιώθετε ικανοποιημένοι, απόλυτα ευχαριστημένοι και πιστεύετε ότι δεν καλύπτει τις ανάγκες σας, σας επιστρέφουμε τα χρήματα. Οποιαδήποτε αίτηση για επιστροφή των χρημάτων θα πρέπει να γίνει γραπτώς εντός 5 ημερών που ακολουθούν την συγκεκριμένη πρώτη συνάντηση (μείον 10% τα οποία αφορούν διαχειριστικά έξοδα).

  Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Executive Life Coaching;
  Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Β.Φ

  Αγαπητή Γιάννα,  Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια που μου έχεις προσφέρει τα τελευταία χρόνια μέσα από τη...

  Κοντογούρη Ευανθία

  Είχα ατομική συνεδρία με την κυρία Γιάννα Παπαδάκη. Έχει έναν μοναδικό τρόπο να εξηγεί και να σε βοηθά να αντιληφθείς πού έγκειται η λύση στα...

  Γ.Μ.

  Το σεμινάριο με τον Θοδωρή Κακαλέτρη ήταν άκρως εποικοδομητικό. Με βοήθησε στο να γνωρίσω τον τρόπο που θα αντιμετωπίζω πλέον τις καταστάσεις γύρω...

  Δάσκαλος Γιάννης – Geodelta Ο.Ε

  Η συνεργασία μου με τον  σύμβουλο – εκπαιδευτή της Business Coaching Lab, Θοδωρή Κακαλέτρη, για τρεις γεμάτες μέρες, με αφορμή τη βοήθεια που...

  Ενδοεταιρικό σεμινάριο: Alfa Fruits | Οκτώβριος 2023

  Ευχαριστούμε, ήταν πολύ χρήσιμα και βασικά για την αρμονική λειτουργία της επιχείρησης. Ιδιαίτερα ευχάριστο το ότι τα περισσότερα συμβαίνουν ήδη....